شناسهٔ خبر: 207089 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

نشست جمع‌بندی مصوبات سفر رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس به لارستان برگزار شد

سفر رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس به حوزه استحفاظی اداره کل راه وشهرسازی لارستان با محوریت بررسی پروژه‌ های عمرانی این اداره کل نشست جمع‌بندی مصوبات سفر رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس به لارستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (لارستان)، نشست جمع‌ بندی مصوبات سفر محسن پاپری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس به پنج شهرستان حوزه استحفاظی با حضور علاءالدین بروجردی نماینده مردم شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی، سجاد میرزایی مدیرکل راه و شهرسازی لارستان، فرمانداران پنج شهرستان و جمعی از مدیران و مسئولان در محل فرمانداری ویژه لارستان برگزار شد.

در این نشست سجاد میرزایی ضمن قدردانی از حضور محسن پاپری و هیئت همراه در منطقه به تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های راه و شهرسازی در شهرستان‌های جنوبی استان فارس پرداخت و گفت: در جریان این سفر بازدیدهای میدانی از پروژه‌های عمرانی انجام شد که خوشبختانه با اتفاقات مثبتی همراه بود. حمایت مسئولان استانی و ملی منجر به ارائه قول‌های مساعدی برای تسریع در اجرای پروژه‌ها شد که امیدواریم با تلاش مضاعف مجموعه شاهد نتایج ملموس آن در آینده نزدیک باشیم.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی پروژه ملی محور جهرم - لار - بندرعباس اظهار داشت: این محور یکی از شریان‌های حیاتی کشور محسوب می‌شود که عملیات اجرایی آن در قطعات مختلف توسط پیمانکاران فعال در حال انجام است. قطعه سوم این مسیر در محدوده لار - بندرعباس، چندی پیش با حضور دکتر بازوند معاون محترم وزیر راه و شهرسازی و دکتر بروجردی نماینده محترم مجلس با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان آغاز شده است.

میرزایی با تأکید بر اولویت اجرای پروژه در دو مقطع حساس این مسیر گفت : دو نقطه کلیدی یعنی گردنه بریز و تونل وحدت در محور لار - جهرم از مهم‌ترین اولویت‌های ماست. خوشبختانه عملیات لاینینگ تونل وحدت با جدیت ادامه دارد و تاکنون بیش از ۴۵۰ متر آن تکمیل شده است. همچنین در گردنه بریز عملیات خاک‌ برداری و اجرای لایه ‌های اساس و زیر اساس در حال انجام است، اگرچه با چالش‌های مالی نیز روبه‌رو هستیم.

وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت ‌گرفته و تأکید دکتر بروجردی امسال بین ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر از این محور به بهره‌برداری خواهد رسید. تاکنون ۱۷ کیلومتر از آن تکمیل شده و در مرحله آماده‌سازی برای بازگشایی آزمایشی قرار دارد. امیدواریم با ادامه این روند در بازه‌ای دو تا سه‌ ساله بتوانیم پرونده این پروژه بزرگ را به سرانجام برسانیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لارستان همچنین به طراحی و اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح در محور لار - جهرم اشاره کرد و افزود: مطالعات این پروژه‌ها در محدوده ۲۰۰ کیلومتری حوزه استحفاظی لارستان به پایان رسیده و در حال پیگیری تخصیص اعتبار از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور هستیم تا عملیات اجرایی آن‌ها نیز هرچه سریع ‌تر آغاز شود.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های گسترده راهداری در منطقه گفت: در سطح پنج شهرستان حوزه استحفاظی بالغ بر هزار میلیارد تومان پروژه راهداری در حال اجرا یا آماده آغاز به کار است. این پروژه‌ها با هدف افزایش ایمنی، روان‌سازی تردد و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه در دستور کار قرار دارند.

در پایان میرزایی ضمن قدردانی مجدد از حمایت‌های دکتر پاپری و دیگر مسئولان استانی گفت: حضور مسئولان عالی‌رتبه در منطقه موجب دلگرمی مجموعه راه و شهرسازی است. ما خود را خدمت‌گزار مردم می‌دانیم و با تمام توان در مسیر توسعه متوازن و ارتقای شاخص‌های عمرانی منطقه گام برمی‌داریم.